Esports i aire lliure

Les activitats esportives de festa major

Les propostes esportives del Corpus'23, a Cornellà de Llobregat.

La festa major també contempla un apartat concret d’activitats esportives. En total, són 12 les propostes previstes durant aquesta setmana, la majoria de les quals es concentra durant el cap de setmana, evidentment. Es poden desenvolupar individualment, en grup o en família. T’animes?

D’aquesta manera, dimecres 7 de juny hi haurà una caminada per a la gent gran (a les 9.30 h, des del parc de Can Mercader), es projectarà el documental dels cinquanta anys del Basket Almeda (a les 17 h, a la biblioteca Teresa Pàmies) i s’organitzarà un entrenament de running-dona i multiesport (a les 19.30 h, a l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons).

Les següents activitats es desenvoluparan durant el cap de setmana. El dissabte 10 de juny, estan previstes cinc activitats: el Torneig d’Handbol de Corpus (a les 9 h, a l’Espai esportiu Sant Ildefons), el primer torneig Sani-Jorge Rodríguez (també a les 9 h, al camp de futbol de Sant Ildefons), partides simultànies i escacs gegants (a les 10 h, a la plaça de l’Església), el concurs d’habilitats de bàsquet (també a les 10 h, al lateral exterior del PELL) i el torneig de rugbi de festa major (a les 17 h, a l’Estadi Municipal d’Atletisme Pilar Pons).

Pel que fa a les propostes de diumenge 11 de juny, hi haurà quatre: el torneig de petanca Ciutat de Cornellà (a les 8.30 h, a l’Estadi Municipal Pilar Pons), el setè Torneig d’escacs ‘Memorial José Antonio Morchón’ (a les 9 h, al Patronat Cultural i Recreatiu), el Torneig d’Handbol de Corpus (a les 9 h, a l’Espai esportiu Sant Ildefons) i el Corpusport (a les 11 h, a l’avinguda de Sant Ildefons).

Deixa un comentari