Activitats familiars

Fira sense soroll

El Corpus més inclusiu, a Cornellà de Llobregat.

L’Ajuntament de Cornellà desenvoluparà diferents iniciatives perquè tothom visqui la festa major. Una de les novetats és que la fira d’atraccions funcionarà sense llums ni música, el 8 i 9 de juny, de 17.30 a 19.30 h.

Una de les novetats d’aquesta edició del Corpus és el foment d’iniciatives inclusives. De fet, aquesta voluntat ja es fa palesa des de l’inici de la festa, perquè els pregoners i pregonera són persones amb discapacitats diferents.

Però més enllà d’això, al llarg dels quatre dies de festa major, es desenvoluparan activitats i accions per garantir l’accessibilitat del Corpus, en tots els àmbits.

Per exemple, perquè els infants amb hipersensibilitat auditiva i trastorns d’espectre autista gaudeixin de les activitats, durant la primera part de les activitats que presentem a continuació (de 10.30 a 12 h) es faran sense soroll.

També es retransmetrà pel canal de Youtube de l’Ajuntament el ball de l’Àliga i el pregó. D’aquesta manera, tothom podrà veure el tret d’inici de les festes i traduït en llengua de signes.

I una de les grans novetats d’aquest any és que la fira d’atraccions es quedarà sense llums i so durant dues hores. En concret, aquesta iniciativa es desenvoluparà el dijous 8 i el divendres 9 de juny, de 17.30 a 19.30 h. En aquest horari, les atraccions funcionaran, però sense música ni llums i així, els infants amb perfil d’espectre autista o amb hipersensibilitat també podran gaudir d’aquesta part del Corpus.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari