Exposicions i més Uncategorized

Les biblioteques destaquen efemèrides

Club de lectura i més activitats a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà de Llobregat.

Els cinc equipaments de Cornellà comencen una programació amb 14 activitats per destacar dies importants de la cultura. Aquest calendari comença l’11 de maig i finalitza el 13 de desembre.

Les biblioteques municipals de Cornellà engeguen una activitat nova per al públic jove i adult, pensat per recordar dies destacats de la literatura i de la cultura. Sota el títol “Avui fa…”, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha programat un calendari d’efemèrides que començarà l’11 de maig i que finalitzarà el 13 de desembre.

La programació és variada i cadascun dels dies que es destaquen presenten una proposta diferent. Per exemple, la primera activitat que engega aquesta programació (l’11 de maig, a les 18.30 h, a la Biblioteca Marta Mata) és la commemoració del centenari del naixement d’Italo Calvino (periodista i escriptor italià). Per celebrar el que seria el seu aniversari número 100, es portarà a terme una lectura dramatitzada d’un dels seus articles. Però al decurs d’aquest 2023, hi haurà també narracions de contes, projeccions, tallers i un parell de conferències per destacar dies importants.

Les cinc biblioteques participen d’aquesta iniciativa i entre les efemèrides que se celebraran, trobem els 50 anys del Basket Almeda, el 150è aniversari de “La volta al món en 80 dies” o el 550è aniversari del naixement de Copèrnic.

Trobareu tota la informació detallada d’aquesta programació al web de les biblioteques.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari