Activitats familiars Uncategorized

Volem conèixer la teva opinió!

Posem en marxa una enquesta per conèixer la vostra opinió del Què fer a Cornellà!

T’agrada el nostre web? I els continguts? Per què ens llegeixes? Per saber les teves respostes, aquesta setmana publicarem una enquesta en xarxes socials perquè volem saber la teva opinió.

Com has observat, la pàgina web Què Fer a Cornellà ha canviat i hem incorporat novetats. No només hem estrenat nova web, amb nova imatge corporativa, sinó que també els continguts s’han actualitzat. Els nostres articles incorporen més materials multimèdia, publiquem entrevistes, salutacions dels artistes que actuen en els nostres escenaris, galeries d’imatges dels esdeveniments celebrats… Però ens falta una cosa i és la teva opinió.

Per aquesta raó, aquesta setmana engeguem en les nostres xarxes socials una enquesta que està adreçada a tu. Les preguntes tenen la voluntat de conèixer les teves valoracions i també els teus suggeriments, gustos i necessitats. Ens interessa saber per què ens llegeixes i quines temàtiques t’agraden més.

Per descomptat, les teves opinions ens serviran per fer del Què Fer a Cornellà la teva revista d’oci local de referència. Per tot plegat, demanem la teva col·laboració.

  1. Pots contestar les preguntes de l’enquesta que penjarem a partir de dijous a les històries d’Instagram i al post de Facebook
  2. Deixar aquí, en comentaris, els teus suggeriments

Ja saps que ens trobaràs a Twitter, Facebook i Instagram amb el compte @queferacornella

Deixa un comentari