Exposicions i més

Living ROOM, OM3GA

Nova exposició 'OM3GA' al Castell de Cornellà.

Del 3 d’abril al 19 de maig es podrà visitar la nova exposició que presenta el Castell.

El Castell de Cornellà presenta l’exposició ‘Living Room. Omega’. És un projecte totalment diferent que incorpora les realitats de tres artistes d’estils i de tècniques molt diferents, però que –sense ser una mostra col·lectiva- sí que ofereixen un recorregut bidireccional per les sales del nostre Castell.

Aquesta exposició s’inaugura el dimecres 3 d’abril, a partir de les 19 h, amb la presència de les tres artistes responsables d’aquesta mostra. Són la Montse Baqués, la Laura Baringo i la Dorothee. Cadascuna d’elles fa servir una tècnica diferent i té una visió particular de la vida.

La Montse utilitza la pintura i el dibuix per expressar-se. La Laura és especialista en escultura i gravat i la Dorothee, en fotografia i vídeo.

Aquesta exposició no té plantejament de mostra col·lectiva, sinó que parteix de la premissa de construir un nou llenguatge visual a partir de l’individualisme. En definitiva, a partir del 3 d’abril, el Castell incorpora tres creadores i tres narratives diverses que, amb tot, generen un recorregut profund, íntim, personal i bidireccional.

Deixa un comentari