Arts escèniques

Recta final del Concurs de Teatre Amateur

Continua el concurs de teatre amateur de Cornellà de Llobregat.

Del 18 de febrer fins al 14 d’abril, passaran pels escenaris de l’Orfeó Catalònia i del Patronat Cultural i Recreatiu sis companyies de teatre amateur d’arreu de Catalunya, disposades a endur-se un dels nombrosos premis d’aquest certamen. Tots els espectacles comencen a les 18 h i les entrades tenen un preu de 5 euros.

Ha començat una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà “Premi Joaquim Vilà i Folch”. És un certamen que se celebra cada dos anys i que està impulsat per les entitats Orfeó Catalònia i pel Patronat Cultural i Recreatiu, i que compta amb la participació de les seves respectives companyies de teatre, que són Triangle Teatre i Catalònia Teatre. De fet, aquestes dues companyies són les responsables de tancar el certamen, amb dues representacions fora de concurs els dies 7 i 14 d’abril.

‘Crònica d’una esperança’, la primera representació del concurs d’enguany.

Cada diumenge des del 18 de febrer i fins al 24 de març, el Patronat Cultural i Recreatiu i l’Orfeó Catalònia s’alternaran com a escenari d’una de les obres del concurs. A més, les dues companyies organitzadores, Triangle Teatre i Catalònia Teatre, tancaran el certamen, amb les seves representacions fora de concurs els dies 7 i 14 d’abril.

El darrer dia del concurs, el 14 d’abril, es donaran a conèixer els premis, alguns dels quals decideix el jurat i d’altres els tria el públic assistent. La varietat de guardons és molt variada, des del premi al millor actor i actriu principal, a millor direcció o producció.

A través dels següents enllaços, podreu conèixer més detalls de cada obra i comprar les entrades per assistir-hi, per un preu de 5 euros. També hi ha un abonament especial per assistir a totes les obres.

L’objectiu del certamen és difondre i gaudir de les representacions de sis grups de teatre amateur (grups de teatre no professionals), seleccionats d’entre totes les propostes presentades al certamen i d’arreu de Catalunya. Enguany, les companyies seleccionades són procedents de Sant Feliu de Codines, Centelles, Olot i Terrassa.

Deixa un comentari