Arts escèniques

L’optimisme de Pau Vallvé

Pau Vallvé presenta a Cornellà de Llobregat el seu disc :)

El cantant català presenta a Cornellà el seu darrer disc :), dissabte 7 d’octubre, a la Sala Ramon Romagosa. Encara queden entrades disponibles!

La Sala Ramon Romagosa (Patronat Cultural i Recreatiu) estrena la seva programació del Cornellà Escènica de tardor aquest dissabte 7 d’octubre, amb el concert de Pau Vallvé. Començarà a les 22 h i, tot i que la sala està plou plena, encara queden entrades, però cal afanyar-se! Si es compren ara, de manera anticipada, tenen un preu de 10’17 €, però si es compren el mateix dia de l’espectacle, directament a la taquilla, el cost és d’11’30 euros.

Pau Vallvé presenta el seu disc més positiu de la seva trajectòria musical. De fet, n’és de tan optimista que el seu nom és un emoji 🙂

És un disc que parla i que sona en plural, amb molt de ritme i que busca convertir els concerts en una experiència comunitària. La intenció de la gira que ara arriba a Cornellà és fomentar la interrelació amb els assistents, perquè puguin participar del concert i, fins i tot, cantar! T’ho perdràs?

Pau Vallvé és un cantautor que compon en català i que porta tota la seva vida dedicada a la música. De ben petit, va començar la seva formació musical i no ha parat des d’aleshores. Té més de 23 treballs publicats (alguns, fins i tot, escrits en anglès). Té estudis en Belles Arts i part de la seva carrera l’ha dedicat a la publicitat, tot i que allò que més estima és crear cançons que parlin d’ell i dels seus sentiments. Com la vida d’un cantautor no sempre és meravellosa, de vegades ha hagut de compondre per a altres artistes i, com a curiositat, ha creat la sintonia, les cançons i els crèdits dels exitosos dibuixos animats ‘Mic3’ de TV3.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari