Arts escèniques

Maria Jaume, en concert

Maria Jaume actua a Cornellà de Llobregat.

La cantautora actua dissabte 22 d’abril, a la Sala Ramon Romagosa. Les entrades ja estan disponibles i, com sempre, si es fa compra anticipada, s’apliquen descomptes de fins al 20%.

La Sala Ramon Romagosa presenta el concert de Maria Jaume, l’artista mallorquina que està revolucionant les xarxes socials i el món de la música en català. Serà el dissabte 22 d’abril, a partir de les 22 hores. Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra història musical més recent.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Té un estil propi i una veu fàcilment reconeguda que basteix un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. L’any 2022 va presentar el seu esperat segon disc “Voltes i voltes”, que és l’àlbum que presentarà a la Romagosa dins del programa cultural municipal Cornellà Escènica.

ALGUNES DADES SOBRE MARIA JAUME MARTORELL

Maria Jaume és una jove cantant que va començar a fer servir les seves xarxes socials per donar a conèixer els seus treballs i la seva veu. Té 24 anys i és cantant, guitarrista i compositora de pop i de folk acústic. L’any 2019 va guanyar el concurs Sona9, gràcies al qual va poder gravar el seu primer disc, titulat “Fins al maig no revisc”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari