Esports i aire lliure

Matinal d’activitats per encetar la nova programació d’Enfortir Cornellà

Serà aquest diumenge 12 de febrer, a les 11 h, al carrer de Bonestar

L’Ajuntament de Cornellà inicia una nova programació d’activitats al carrer i en diferents espais públics municipals per impulsar la cohesió social, sota el lema “Enfortir Cornellà”. Es tracta d’una iniciativa per posar en valor els pilars sobre els quals se sustenta la societat cornellanenca per afrontar el futur amb garanties. Tot plegat, també és una manera de destacar el treball comunitari i la col·laboració ciutadana, dels agents socials, de les entitats i dels col·lectius locals.

La nova programació compta amb 45 activitats repartides per tota la ciutat, a través de les cinc biblioteques municipals, els centres cívics, l’Orfeó Catalònia, la seu de la Peña Dominó, l’auditori de Sant Ildefons i el Castell. Es porten a terme en horari de matí i de tarda i tracten de temes diversos, com ara el medi ambient, el voluntariat, la seguretat o, fins i tot, la reducció de les factures de subministraments.

La programació comença dimarts 7 de febrer, a la Biblioteca Central, amb una xerrada sobre les voluntats anticipades, a càrrec de la Fundació per a l’atenció a persones dependents. La cita comença a les 16.30 h i té entrada lliure. D’aquesta manera, des del 7 de febrer fins al 30 de març, es portaran a terme aquestes 45 propostes, amb dues dates especialment destacades: diumenge 12 de febrer, amb una matinal d’activitats al carrer de Bonestar; i diumenge 26 de març, també amb una matinal de propostes lúdiques a l’entorn natural del riu, coincidint també amb la Festa del riu.

MATINAL D’ACTIVITATS AQUEST DIUMENGE

Nens participant d’un taller mediambiental durant una matinal d’activitats.

El carrer de Bonestar serà l’escenari de la matinal d’activitats d’aquest diumenge 12 de febrer, com a inici de la nova programació de l’Enfortir Cornellà. Les activitats es portaran a terme d’11 h a 13.30 h, amb quatre tallers diferents:

Taller de plantació: farem hidro-jardineres amb ampolles reciclades

Taller d’invents reciclats: taller creatiu per reflexionar al voltant de les energies netes, la innovació i les ciutats sostenibles

Taller d’aquarel·la: taller artístic per convidar a plasmar idees sobre la Cornellà del futur

Taller llapis cooperatiu: acció lúdic familiar que ens convida a reflexionar sobre la importància del treball en xarxa

GRAN MATINAL D’ACTIVITATS PER CONCLOURE AQUESTA PROGRAMACIÓ ESPECIAL

Diumenge 26 de març, el carrer de la Miranda acollirà una matinal festiva amb motiu de la cloenda de les activitats de l’agenda ENFORTIR CORNELLÀ. S’organitzarà tot un conjunt de tallers familiars, creatius i actuacions musicals per reflexionar entorn la igualtat, la convivència, la natura  i el medi ambient. En aquest cas, el calendari d’activitats serà d’11 a 13.30 h.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari