Arts escèniques

Toni Acosta i Omar Ayuso interpreten “El sonido oculto”, aquest diumenge

L’Auditori de Cornellà porta al seu escenari aquesta adaptació del thriller psicològic que ha sacsejat el públic i la crítica de Nova York

L’Auditori de Cornellà presenta aquest diumenge una de les seves obres estrella d’aquesta temporada hivern-primavera de la seva programació, inclosa en el Cornellà Escènica. Es tracta de la representació teatral “El sonido oculto”, amb la gran Toni Acosta i l’actor Omar Ayuso que, cada vegada, és més conegut i reconegut en el panorama nacional i internacional per les seves representacions. La cita és aquest diumenge 12 de febrer, a les 19 h, i encara queden entrades disponibles per gaudir d’aquesta cita cultural.

Si es fa compra anticipada, com a la resta de la programació del ‘Cornellà Escènica’, s’aplica un descompte de fins al 20%

“El sonido oculto”, una obra que ha impactat el públic nord-americà

Els actors que interpreten “El sonido oculto”.

Julia Martín (Toni Acosta) és una professora d’escriptura a la prestigiosa Universitat de Salamanca que entre llibres coneix l’Hugo Barroso (Omar Ayuso), un misteriós estudiant que la visita buscant inspiració per a la seva novel·la. Paradoxalment, serà l’Hugo qui inspiri la Julia perquè li demani un favor gairebé inconcebible.

La proposta aconsegueix crear un ambient pertorbador, carregat de la tensió, que es produeix cada vegada que la Julia i l’Hugo són al mateix espai amb motiu del seu tràgic i inevitable destí. El que és sublim d’aquest text i la seva posada en escena està precisament en l’interès que desperta en qui l’escolta, en la incertesa dels seus innombrables girs dramàtics, i en allò sorprenent de l’inesperat, però alhora inevitable de la trama.

Aquesta obra és una adaptació de l’obra, escrita per Adam Rapp, un novel·lista nord-americà qui va quedar finalista al Premi Pulitzer 2006 precisament per aquesta història. És un fascinant thiller psicològic que ha sacsejat el públic i la crítica a Nova York.

Deixa un comentari