Arts escèniques

‘Noies d’aquestes’, al Cornellà Escènica

Girls like that visita cornellà de llobregat.

L’auditori de Sant Ildefons presenta ‘Girls like that’, per al públic més jove, el divendres 20 d’octubre, a les 19 h. El preu és molt reduït i està especialment pensada per a una audiència jove i adolescent.

Continuem avançant en la publicació del Cornellà Escènica i la propera cita arribarà el divendres 20 d’octubre, a l’auditori de Sant Ildefons, amb una obra que tracta sobre el bullying digital i que trenca els estereotips de gènere i reflexiona sobre l’estigmatització sexual. Sota el títol ‘Girls like that’ (noies d’aquestes), coneixerem la història de cinc amigues que viuen en primera persona les conseqüències d’una fotografia penjada a les xarxes socials.

La funció començarà a les 19 h i el preu és molt reduït: 2’70 euros. És un espectacle molt recomanat per a adolescents i joves, perquè no només reflecteix la importància de mantenir la privacitat, sinó també els efectes de l’assetjament digital i el significat de la veritable amistat.

‘Girls like that’ és protagonitzada per l’Anita Martín, la Marina Requero, la Paula Castillo, la Sara Nofrerias i la Marta Niell, que donen vida a les noies de l’institut St. Helen. Les cinc estudiants són amigues, però quan la foto despullada d’una d’elles es fa viral, comencen a distanciar-se i es fan el buit. Aquest espectacle, a més, està adaptat per a persones invidents i té audiodescripció.

La companyia Càlam, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha adaptat l’obra original de l’Evan Placey, amb la col·laboració del Teatre Tantarantana, que és on han fet la residència artística.

2 Comentaris

  • Hola, em poso en contacte amb vosaltres de part de la companyia Càlam per fer-vos saber que les fotos i el teaser que heu fet servir correspon a l’espectacle del 22 i que hi ha hagut canvis d’actrius. Us puc passar el material actualitzat si us cal. També us agrairia si feu constar que hem rebut el suport del departament de cultura de la Generalitat. Us podem passr el logo si no el teniu. Necessitem acreditar-ho per temes de subvencions. Moltes gràcies!! Nan Vidal

    • Hola, Nan!

      Cristina ens va passar aquesta informació i la vam modificar. En quant al tema del suport de la Generalitat de Catalunya, sí, ho modifico a la notícia d’aquesta setmana (la trobaràs en destacats).

Deixa un comentari