Activitats familiars Arts escèniques Esports i aire lliure

‘Tot esperant pallassos’, el 22 d’octubre

Esperant pallassos, a Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

Durant el matí del diumenge 22 d’octubre, s’organitzarà una petita mostra del Festival de pallassos amb deu actuacions diferents repartides pel parc de Can Mercader.

Ja es coneixen les dates de la propera edició del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel. Serà del 19 al 27 d’octubre de 2024. Per tant, d’aquí a un any, Cornellà es tornarà a capficar en el món del clown per contagiar somriures arreu, però, per fer més curta l’espera, tenim una sorpresa!! FAREM UNA GRAN FESTA DE ‘TOT ESPERANT PALLASSOS’ EL 22 D’OCTUBRE D’AQUEST ANY!

Sí, has llegit correctament. El diumenge 22 d’octubre, el parc de Can Mercader serà l’escenari d’aquesta mini edició de la mostra amb diferents actuacions, espectacles i animacions. Enmig d’aquest espai natural que ja llueix els colors de la tardor, companyies de pallassos es dividiran en diferents espais, des de les 11 i fins a les 14 h.

Seran cinc espais diferents: l’escenari de la plaça gran, l’amfiteatre, l’espai del davant del bar, l’espai de dalt i l’entrada del parc. A més, hi haurà un espectacle itinerant que també serà molt divertit. Onze companyies distintes seran les responsables de protagonitzar aquest ‘Tot esperant pallassos’, amb propostes de circ, de cabaret, amb acrobàcies i malabarismes, showman i un taller de màscares, entre moltes altres propostes.

Les companyies participants d’aquesta celebració seran: Zigurat Band, Per Nassos, Fadunito, Las Polis, Cris-is, Ramiro Vergaz, Maxishows, Los Herrerita, Cabaret Iberescena, Dos Perillas i Lab Creatiu.

Per assistir-hi, no s’ha de fer res. Només passar pel parc de Can Mercader amb moltes ganes de gaudir d’un bonic matí de diumenge!

Deixa un comentari