Activitats familiars Esports i aire lliure

El barri Centre està de festa

El barri Centre de Cornellà de Llobregat està de festa, del 6 al 8 d'octubre de 2023.

Del 6 al 8 d’octubre, l’Associació de Veïns del Casc Antic organitza tres dies de música, d’esports, d’activitats per als més petits i degustacions gastronòmiques.

Continuen les festes de barri a la ciutat i, aquest cap de setmana, és el torn del barri Centre. Coincidint amb l’onomàstica de la Mare de Déu del Roser (patrona del barri), del 6 al 8 d’octubre, es portaran a terme diferents activitats, per a totes les edats. L’objectiu és sortir al carrer, gaudir del veïnat i compartir moments d’oci per cohesionar la ciutat.

Com dèiem, les festes comencen el divendres 6 d’octubre i acabaran el diumenge 8. Seran quatre dies de ball, de música, d’esports i d’atraccions concentrades al camp de les Aigües, principalment.

Festival de l’humor i degustacions gastronòmiques

Una de les activitats més destacades de la programació del barri és la plantada de l’arbre, símbol icònic d’aquestes festes. Es realitzarà el divendres 6 d’octubre, a partir de les 20.30 h, al camp de les Aigües. I, just després de la plantada, podrem gaudir de la botifarrada popular i d’una de les novetats de les festes d’enguany: EL FESTIVAL DE L’HUMOR A LA FRESCA! Començarà a les 21 h, amb la participació de César Miguel, Andrés i Merche Lois.

A banda d’aquest tip de riure, les festes del barri Centre, organitzades per l’Associació de Veïns del Casc Antic, també incorpora altres novetats: el concert de ‘La dècada prodigiosa’, dissabte, a les 22 h, en el camp de les Aigües; i el concert de la Cornellà Band, diumenge, a les 13 h, a la plaça de l’Església.

Més enllà d’aquestes novetats, com sempre, hi haurà la cercavila del tret de sortida de les festes, el divendres, a les 19 h, des del camp de les Aigües fins a la plaça de l’Església, passant pels carrers de Narcís Monturiol, del doctor Martí i Julià, de Miquel de Roncalí, de Rubió i Ors i per la rambla d’Anselm Clavé. En aquesta cercavila, participen: la Xaranga Sarau de la Societat Coral La Unió, Pallassos solidaris de la Creu Roja de Cornellà, Cua de Drac de Foment, Factoria de Foc i l’Associació Sardanista de Cornelllà.

Ja dissabte, a partir de les 13.30 h, hi haurà degustació de sardines (al camp de les Aigües) i xocolatada popular (a les 23 h, també en el camp de les Aigües). Deixant de banda les cites gastronòmiques, dissabte hi haurà una gran varietat de propostes esportives, com el torneig de petanca, de pàdel, d’escacs i de bitlles, una exhibició de boxa i una pedalada familiar.

I diumenge, una de les propostes més destacades és el Concurs de puzles, que enguany arriba a la tercera edició i a la qual participen concursants d’arreu de l’estat espanyol. Això serà a les 11 h i, una hora més tard, a les 12 h, es farà la missa en honor a la patrona del barri, a l’església de Santa Maria.

Les festes acabaran diumenge amb havaneres i rom cremat, a partir de les 19 h, al camp de les Aigües. La programació detallada del barri Centre la trobareu aquí.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari