Esports i aire lliure

Programació de primavera de l’Esport Salut!

Esport salut de primavera a Cornellà de Llobregat.

Cada dia, hi ha alguna sessió organitzada, sense inscripció prèvia i totalment gratuïta, en diferents espais de la ciutat.

Està a punt de començar l’abril i això significa dues coses: que finalitza el segon trimestre del curs i, per tant, que comença una nova programació del ‘Vine a Fer Esport Salut!’

Es tracta d’un programa municipal que ofereix diferents propostes esportives durant tota la setmana, en diferents espais de Cornellà, la majoria (en aquesta època de l’any), a l’aire lliure. Aquesta agenda d’activitats està pensada per a tots els públics, ja que cada activitat es pot realitzar en diferents intensitats, en funció de cadascun dels participants.

La programació ‘Vine a Fer Esport Salut!’ és totalment gratuïta i permet realitzar activitat física, independentment de cada butxaca. A continuació, trobareu l’agenda d’aquests propers mesos, des de l’abril i fins al juny d’aquest any.

EN QUÈ CONSISTEIXEN AQUESTES ACTIVITATS?

Com haureu vist, cada dia de la setmana s’imparteixen diferents sessions, que tenen un nom molt concret. Aquí us expliquem què signifiquen:

  • ÀNIM10: Combinació de treball cardiovascular (caminar/córrer) seguit de condicionament físic general i escolta musical.
  • PASSOS A MILS: Rutes guiades pels diferents barris de la ciutat combinades amb exercicis generals de tonificació.
  • ENTRENAMENT CORRESOLID@RIS: Entrenaments per a corredors amb o sense experiència al món del “running”.
  • MASTERCLASS SALUDABLE: Activitat de tonificació general mitjançant moviments corporals i amb acompanyament musical.

Les sessions tenen 25 places i una durada aproximada d’1 hora, exceptuant les d’ÀNIM 10, que són d’1 hora i 30 minuts. L’activitat començarà un cop passats 5 minuts respecte a l’hora indicada d’inici.

Per a més detalls, contacteu amb el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà, al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1797) o través del correu vroldanv@aj-cornella.cat

Deixa un comentari