Activitats familiars Uncategorized

Quin llibre regalar a un adolescent?

recomanacions llibres adolescents

No saps quin llibre regalar-li al teu fill/a adolescents? Doncs, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà us proposa aquestes dues lectures. Són llibres atractius per a aquesta franja d’edat, que busquen arrelar la passió per la lectura entre l’audiència juvenil. Segur que encertareu!

1.“La flor perduda del xaman de K: un viatge increïble dels Andes a l’Amazònia”, de Davide Morosinotto

El llarg viatge de la Laila i El Rato per trobar la Flor Perduda començarà en un antic diari de 1941, i els durà des dels Andes fins a la selva amazònica. En descobrir de l’existència d’una flor màgica amb poders de curació, no dubtaran a enfrontar-se a terroristes, traficants de drogues i tota mena de perills per aconseguir-la!

Davide Morosinotto escriu sobre les desigualtats de classes, les amistats, l’esperança i la superació, en un llibre amb una edició original amb il·lustracions que ens ajuden a viure la història de primera mà.

Enllaç al catàleg: https://aladi.diba.cat/record=b2025779~S171*cat 

2.“Els crims de Chopin”, de Jeans Blue

En Niko és una lladre, sí, però un assassí? Quan el volen acusar injustament de la mort d’Enrique Messa, decideix posar-se en contacte amb la detectiva Celia Mayo. D’altra banda, la Blanca, una periodista acabada de sortir de la facultat, descobreix el cas a partir d’una trucada misteriosa i s’implica en la investigació: no pararà fins a desxifrar qui és realment l’assassí.

Blue Jeans publica un nou llibre de misteri, intriga, amor i crims que promet deixar-nos amb ganes de més.

Enllaç al catàleg: https://aladi.diba.cat/record=b2015997~S71*cat 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari