Activitats familiars Uncategorized

Sant Jordi en família

Sant Jordi en família

Hi haurà dues pbres de teatre, gratuïtes, el 23 i el 30 d’abril, les dues, relacionades amb la llegenda del drac, el cavaller i la princesa. A més, també us donem alguna idea de manualitats a casa.

Gaudir en família de la llegenda de Sant Jordi és un pla perfecte. Hi ha moltes activitats que es poden fer a casa, com ara, llegir contes, crear punts de llibre, escriure poemes o confeccionar la nostra pròpia rosa amb materials reciclats. Aquí teniu una proposta:

Però també hi ha activitats inclosa en la programació municipal de Sant Jordi adreçades a totes les famílies del municipi i que, a més, són gratuïtes.

DUES REPRESENTACIONS TEATRALS

Entre aquestes propostes, destaca la representació de la llegenda de Sant Jordi el mateix dia de la Jordiada.

El mateix 23 d’abril, al parc de Can Mercader, es portarà a terme la representació teatral “La llegenda de Sant Jordi”, amb dos passis, un, a les 12 h, i l’altra, a les 13 h. És una activitat organitzada pel Pla Ciutat de la Lectura i que explica la història del cavaller, de la princesa i del drac amb la presència estel·lar d’un dels dracs de l’entitat de Foment de Cultura Popular de Cornellà.

Una setmana després, diumenge 30 d’abril, el Castell acull la sessió de conte teatralitzat, titulat “Zog, el petit drag”. També tindrà dos passis, a les 11.45 h i a les 13 h, però, en aquest cas, cal inscripció prèvia perquè l’aforament és molt limitat. Està adreçat, principalment, a infants d’entre 3 a 8 anys, i és una versió de la llegenda de Sant Jordi, on els personatges habituals col·laboren els uns amb els altres per aconseguir un món millor.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari