Esports i aire lliure

Ràdio Cornellà celebra el seu 40è aniversari amb una gran festa, aquest diumenge, al parc de Can Mercader!

Ràdio Cornellà celebra el seu quarantè aniversari amb una festa el diumenge 5 de juny. Al costat del llac del parc de Can Mercader, d’11 a 14 h, es col·locarà un escenari per on passaran artistes i grups emergents de la nostra ciutat i on s’entrevistaran alguns dels professionals de la comunicació consagrats que van començar la seva carrera a l’emissora municipal. Paral·lelament a això, hi haurà activitats infantils al mateix espai del parc per expandir la passió per la ràdio entre els més petits.

La celebració, que també es retransmetrà en directe a través del 104.6 FM, estarà conduïda pels col·laboradors i les col·laboradores actuals de Ràdio Cornellà i, per tant, també serà l’oportunitat de conèixer-los en persona. Des de les 11 del matí, pujaran a l’escenari els artistes i grups joves locals Apollo T & Moed, Paula Rodríguez, La Trinxera, Luxor Grey i Joven Greko. Les actuacions acabaran amb una sessió del DJ Quique Tejada, qui va treballar a Ràdio Cornellà durant els seus inicis. De manera intercalada amb les actuacions musicals, els locutors i les locutores actuals de Ràdio Cornellà entrevistaran els professionals que van treballar a l’emissora i que avui són comunicadors reconeguts, com, per exemple, els periodistes Jordi Évole, Marta Romagosa i Rosa Maria Quitllet; a més de Muntsa Balfegó i Sergi Domene. La voluntat d’aquesta trobada és repassar el passat i present de la ràdio.

Renovació del logo

Aprofitant el seu quarantè aniversari, la ràdio de Cornellà també presenta un nou logotip. L’actualització de la imatge manté els seus colors corporatius, que són el taronja i el turquesa, però incorpora el símbol de les ones radiofòniques i la seva adreça web.

Deixa un comentari