Activitats familiars Altres Arts escèniques Espectacles de carrer Esports i aire lliure Festival i fires L’hora del conte Lectura Música resto Teatre i arts Teatre i dansa

El 22 d’abril comença la Jordiada a Cornellà

El tret de sortida serà el pregó a càrrec del CEIJ Mowgli el dijous 22 d’abril, i tindrem activitats  al llarg de deu dies, fins al 9 de maig, 

Les entitats que organitzen la Jordiada, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà, han organitzat un ampli ventall de propostes escèniques, presentacions de llibres, certàmens poètics, música, roses, llum i color, per convidar la ciutadania a participar de la festa, recuperar la il·lusió i conviure-hi plegats. Les activitats són gratuïtes, moltes d’elles a l’aire lliure, però l’aforament és limitat i per a la majoria d’elles cal inscripció prèvia. Els espais compleixen totes les garanties de seguretat i les normes fixades per les autoritats sanitàries amb motiu de la Covid-19.

El tret de sortida serà el pregó a càrrec del CEIJ Mowgli, amb motiu del seu 50è aniversari, el dijous 22 d’abril, a les 20 h, a la Sala Ramon Romagosa (accés amb invitació). En acabar la presentació, des de diferents llocs de la ciutat hi haurà un petit Castell de Focs de Sant Jordi.

LA LLEGENDA DE SANT JORDI AL CASTELL
No faltarà la representació de la tradicional llegenda de Sant Jordi: “Zog i el petit drac”, un conte teatralitzat per a tota la família. Cal inscripció prèvia: al tel. 93 474 51 35, o al mail museumercader@aj-cornella.
Diumenge 25 d’abril, a les 12 hores, al Castell de Cornellà.

MÚSICA I ANIMACIÓ
Hi haurà concerts de Sant Jordi a l’Orfeó Catalònia [23 d’abril], vermut-musical al pati del local dels Castellers de Cornellà, tast de cançons a càrrec de les corals Àuria, Cor Nova Tardor, Orfeò Catalònia i Cor Vocal Zetzània, al pati del Patronat, i animació amb vehicles adaptats que recorreran els carrers de la ciutat per gaudir des de balcons i terrats [25 d’abril].

Els gran protagonistes de la Jordiada són els llibres, i també els nens i nenes, per als quals s’han organitzat propostes a diferents espais, com els contacontes a la Xarxa de Biblioteques o les “8 hores de contes” a l’Orfeó Catalònia. També per al públic adults s’han programat presentacions literàries, espais de tertúlies virutals i fins i tot una POETRY SLAM.
Consulteu el programa complet a www.cornella.cat
També es podrà seguir a través d’Instagram: @jordiada

Deixa un comentari