Exposicions i més

Taller gratuït de neteja sense químics

Taller de neteja natural a Cornellà de Llobregat.

Serà el dimecres 18 d’octubre, de 18.30 a 20 h, en el Centre Cívic de Sant Ildefons. L’entrada és gratuïta, però requereix inscripció prèvia perquè l’aforament és limitat.

Una proposta interessant dels propers dies és el taller de neteja natural del Centre Cívic Sant Ildefons. Està previst per al dimecres 18 d’octubre, a les 18.30 h, i és totalment gratuït. Forma part de les activitats del centre dins de la categoria de tecnologia, sostenibilitat i idiomes. La idea és oferir alternatives als detergents convencionals per tenir la casa neta, però amb productes naturals.

La Xarxa de Centres Cívics de Cornellà sempre busquen oferir tallers a l’avantguarda de la societat i, des de fa un temps, s’ha posat molt de moda el concepte de la neteja natural i/o sostenible. Per a aquelles persones que estiguin interessades, assistir és molt senzill. No cal pagar res, només es demana confirmar l’assistència a través del correu ccsildefons@aj-cornella.cat o trucant al 93 375 63 29, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h o de 15.30 a 21 h.

A més d’aquesta, hi ha moltes més activitats que us poden resultar interessants. Per això, us recomanem que esteu al cas de les seves propostes perquè, a tocar de casa, tenim moltes opcions formatives, gratuïtes o a molt bon preu!

Deixa un comentari