Exposicions i més

L’activitat de les biblioteques

Les activitats de les biblioteques durant els propers dies a Cornellà de Llobregat.

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha preparat diferents activitats durant els propers dies. Algunes propostes són per a un públic adult i, d’altres, per a un familiar. En tot cas, totes són propostes gratuïtes i sobre temes molt diversos!

L’activitat es manté a les biblioteques municipals de Cornellà, que han preparat una agenda carregada de propostes durant aquesta tardor. A continuació us comentem les més destacades. Recordeu que totes són gratuïtes!

Laboratori de lectura, escriptura i expressió creativa

En relació amb la commemoració del 50è aniversari de la publicació de l’obra ‘Momo’ de Michael Ende, la Biblioteca de Sant Ildefons organitza el dimarts 10 d’octubre, a les 18 h, aquest taller a càrrec del Salva Artesero i de la Ruth Vilar a través d’eines participatives. Està adreçada a un públic familiar, amb infants de 9 a 12 anys, amb cita prèvia!

Taller: Som el centre de l’Univers o un planeta qualsevol?

Aquesta activitat, pensada per a un públic adult o jove, forma part de la commemoració del 550è aniversari del naixement de Nicolau Copèrnic i farà una comparació entre els models geocèntric i heliocèntric dels planetes, a més d’explicar l’estrany moviment dels planetes en el cel i la rellevància del zodíac en el camí dels planetes, del Sol i de la Lluna. Per tant, és una proposta molt interessant per als apassionats de l’astrologia en tots els seus vessants.

Es portarà a terme el dilluns 16 d’octubre, a partir de les 18.30 h, a la Biblioteca Clara Campoamor (al parc del Canal de la Infanta) sense necessitat d’inscripció prèvia, tot i que si confirmeu l’assistència a través dels canals de comunicació de les biblioteques, ho agrairan!

Xerrada sobre la prevenció de les addiccions

El dimarts 17 d’octubre, a partir de les 18 h, la Biblioteca Teresa Pàmies organitzada aquesta trobada per conèixer, d’una manera pràctica, quins són els indicadors d’una possible addicció digital. La xerrada és a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i, evidentment, també divulgarà unes pautes d’ús de les TIC adequades per a la nostra salut, en el marc de la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental. En aquest cas, per assistir, sí cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari