Arts escèniques

Tom Cruise a les Nits d’Estiu!

Les Nits d'Estiu de Cornellà estrenen el cinema a la fresca amb Top Gun.

La programació d’aquesta primera setmana presenta cinema a la fresca, acústic al Castell i concerts a Can Mercader. La Cornellà Band també serà una de les protagonistes de la setmana!

La programació de les Nits d’Estiu acaba de començar i aquesta setmana, podrem gaudir de diferents propostes variades, però, totes, en horari de vespre-nit per gaudir de l’espai públic de la ciutat, però sense la solana pròpia d’aquesta època de l’any. A continuació us fem un resum de les propostes més destacades dels propers dies i, si gaudiu d’aquests espectacles, no dubteu a compartir les vostres impressions amb nosaltres, comentant aquesta notícia o les nostres publicacions de les nostres xarxes socials. Quina és la proposta d’aquests dies que segur no et perdràs?

CINEMA A LA FRESCA

Una de les propostes més habituals de la programació de juliol a la ciutat són les sessions de cinema a la fresca, amb projeccions de pel·lícules en dues places de Cornellà: la de Catalunya i la de Sant Ildefons. I la primera a estrenar-se aquest estiu és la de Catalunya.

Dimecres 5 de juliol, a les 22 h, es projecta ‘TOP GUN MAVERICK’, la seqüela de la popular pel·lícula dels ’80 de Tom Cruise. Aquest film va ser un èxit l’any passat i, tot i estar recomanada per a majors de 12 anys, la pot gaudir tota la família (amb infants grandets) perquè combina l’acció amb el romanticisme. Nosaltres posem les cadires i la peli, vosaltres poseu les crispetes o els gelats!

MIMA EN CONCERT

Els acústics del Castell comencen el dijous 6 de juliol, amb MIMA. A partir de les 22 h, els assistents gaudiran d’aquest concert GRATUÏT de Miguel Aranda i Matilde Pando. Tots dos s’uneixen per oferir un repertori obert de cançons populars, combinades amb llatí i flamenc.

CONCERTS A CAN MERCADER

La música continua la nit de divendres 7 de juliol, al parc de CAN MERCADER. Primer, hi haurà un concert de rock amb la banda Erymfactory (21 h) i, després, l’actuació del showman David Moreno i la seva banda amb el projecte ‘Versión Imposible’ (22 h).

ATENCIÓ! Una de les novetats d’aquest any és el canvi d’ubicació dels concerts que se celebren al parc de Can Mercader. En comptes d’ubicar-se al costat de l’edifici del Palau, enguany se situaran a l’esplanada del costat de la via del tren, on antigament s’organitzava el Campament Oriental.

NIT DE BALL AMB LA CORNELLÀ BAND

Si us agraden els envelats, amb les seves llumetes i el seu ambient de festa d’estiu, no us podeu perdre la cita del dissabte 8 de juliol, a les 22 h, a la carretera d’Esplugues (davant de Can Maragall). La Cornellà Band organitzarà aquesta actuació dels músics de la Societat Coral la Unió, que presenten un repertori molt variat. En la decoració de la festa col·labora Crear Cornellà.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari