Arts escèniques

SONORITZA’T amb nosaltres!

Sonoritza't, dins de la programació de les Nits d'Estiu de Cornellà de Llobregat.

Dissabte 8 de juliol, a partir de les 20 h, se celebra una nova Nit de Dj’s al parc de la Ribera.

No és el Sonar, però comencen gairebé igual: el SONORITZA’T 08940 se celebra aquest dissabte 8 de juliol, a partir de les 20 h, al parc de la Ribera. Aquesta és la cita més jove i electrònica de tota la programació de les Nits d’Estiu d’aquesta edició. I quan diem ‘jove’ no ens referim a l’edat,  sinó a l’esperit, perquè la música electrònica agrada a tothom, independentment de la data de naixement!

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cornellà torna a triar aquest espai de la ciutat (davant de l’SPLAU) per celebrar aquesta nit de DJ’s, tal com es fa també durant la festa major. En aquest cas, el concert comptarà amb les sessions de RODMUN i DEEP FRANKY del projecte 08940MUSICTV. A més, us agradarà saber que hi haurà servei de bar!

Aquí podreu escoltar una sessió de Deep Franky.

A més d’aquesta sessió, la programació de les nits de juliol a Cornellà també contempla altres propostes musicals, algunes de les quals coincideixen amb aquesta cita. Dissabte es porta a terme el Dansafolk, amb un concert d’havaneres (res a veure amb el Sonortitza’t), també molt recomanable.

Deixa un comentari