Activitats familiars Arts escèniques Exposicions i més

Acústic de pianola

Concert de pianola a Cornellà de Llobregat.

El concert serà aquest diumenge 9 de juliol, amb dues sessions SENSE INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Amb aquesta actuació, finalitza la temporada musical al Museu Palau Mercader.

Si no sabeu què fer aquest diumenge, però voleu gaudir d’alguna activitat familiar, envoltats de natura i d’espais d’esbarjo per als més petits, us proposem el concert de la pianola del Palau Mercader. Serà aquest 9 de juliol, en dos passis (a les 11.15 h i a les 13.15 h) a càrrec del músic Josep Domènech.

La pianola del nostre Palau és una de les més antigues i de les poques existents a Catalunya. És un gran piano de finals del segle XIX que s’ha conservat gairebé en perfectes condicions. Era un dels instruments més estimats i valorats pels comtes de Bell-lloc quan residien al parc de Can Mercader.

Aquest concert de pianola és un acústic que us transportarà a l’època del modernisme i de la Revolució Industrial catalana, però no només això, sinó que podreu veure el seu funcionament perquè el mecanisme és visible.

Per assistir a aquesta cita musical no cal inscripció prèvia i, a més, us recomanem visitar el museu i conèixer totes les estances de la finca Mercader, a més de l’exposició sobre aquest parc, que està disponible a l’entrada. Després, podeu fer un pícnic en el parc o jugar amb els vostres fills i filles en la zona de joc, que té ombra natural.

Deixa un comentari