Activitats familiars

L’Almeda està de festa

El barri Almeda està de festa aquests dies a Cornellà de Llobregat.

El pregó serà dijous 6 de juliol, a les 19 h, a la Biblioteca Teresa Pàmies a càrrec de J. Martínez Seijo i Ramón Rull.

El barri d’Almeda està de festa. Des d’aquest dijous 6 fins al diumenge 16 de juliol, es portaran a terme diferents activitats per a grans, joves i petits. La majoria d’aquestes propostes es concentren a la plaça d’Almeda la Vella i a la seu de l’Associació de Veïns. Entre aquestes propostes, destaca el concert de rock (divendres 7, a les 20.30 h, a la pl. d’Almeda la Vella), el sopar popular del divendres 14 en el mateix emplaçament i les activitats infantils del dissabte 15.

La programació de les festes d’aquest barri comencen divendres 7 de juliol, amb el concert ‘Almeda Rock II Edició’. Comença a les 20.30 h, a la plaça d’Almeda la Vella amb les actuacions dels grups Dark Memories, Braindrag i 422. L’endemà, el dissabte 8 de juliol, a partir de les 18.30 h, hi haurà rocòdrom a Can Mercader, carreres de cotxes de control remot (a la pista del Club RC Can Mercader) i una sessió de música electrònica amb el DJ Abraham (a les 22 h, a la plaça d’Almeda la Vella). Diumenge 9, a les 19 h, trobada de Barça contra Madrid (a l’estadi CD Almeda), plaques commemoratives (a la seu de l’associació de veïns) i rumba, a la plaça d’Almeda la Vella amb el grup Arbolada.

Del dilluns 10 al dijous 13, s’han programat activitats esportives, com ara un campionat de ping-pong, un torneig de futbol sala i el campionat de dominó. El mateix dijous, a partir de les 20.30 h, n’hi ha un bingo solidari per a la Botiga Solidària amb premis com un massatge o un sopar per a dos.

El cap de setmana del 14 al 16, és el plat fort de les festes d’Almeda, amb una nit de varietats (divendres, a les 21.45 h, a la plaça d’Almeda la Vella), matinal d’activitats per a infants (dissabte 15, de 10 a 13 h), vermut electrònic (dissabte, a les 13 h) i revetlla de Sant Jaume (patró del barri, a les 22.30 h), espectacles d’animació infantil (diumenge 16, a les 19 h) i havaneres i correfocs, a partir de les 19.30 h.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari