Festival de Pallassos Festival i fires

TORNEN ELS PALLASSOS A CORNELLÀ, DIUMENGE 24 D’OCTUBRE

La situació de pandèmia de l’any passat va obligar a suspendre la celebració del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel de Cornellà. Ara que la situació sembla més estabilitzada i per no oblidar que la nostra ciutat continua sent la capital mundial del circ, s’organitzarà una festa, diumenge 24 d’octubre, al parc de Can Mercader.

Es tracta d’una miniedició del programa “Tot esperant pallassos”, que habitualment es porta a terme de manera bianual, entremig del Festival. En aquest cas, la programació és molt reduïda i totes les activitats s’han concentrat entorn del 24 d’octubre, entre les 11 i les 14 hores. Evidentment, aquestes actuacions respectaran les restriccions per a la prevenció de la Covid-19 vigents. Caldrà portar la mascareta i mantenir la distància de seguretat.

El parc de Can Mercader s’ha dividit en quatre espais: l’escenari de la plaça gran, l’amfiteatre, l’espai del davant del bar i la zona de dalt. També hi hauran actuacions itinerants i tallers relacionats amb el món del clown. Aquí trobareu tota l’agenda d’activitats:

Deixa un comentari