Arts escèniques Teatre i arts

Els equipaments culturals recuperen el 100% de l’aforament

L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa, l’Auditori de Sant Ildefons, les biblioteques, la Sala Padró, el Museu de Can Mercader i del Castell, així com la resta d’equipaments culturals del municipi poden acollir el 100% del seu aforament, després de més d’un any i mig de pandèmia i de restriccions sanitàries. Des d’aquest cap de setmana, torna la normalitat en tots aquests espais on, encara, caldrà dur la mascareta, mantenir les distàncies de seguretat entre persones i desinfectar-se les mans.

El canvi obeeix a l’anunci fet pel govern de la Generalitat de Catalunya que anuncia la fi de la majoria de restriccions i que permet recuperar la totalitat de les capacitats en l’àmbit de la cultura, els esports a l’aire lliure i la restauració.

A nivell particular, aquesta nova mesura pot beneficiar a totes aquelles persones que s’han quedat sense entrades per gaudir d’espectacles a la ciutat i és que L’Auditori de Cornellà i l’agenda del ‘Cornellà Escènica’ posen a la venda els seients actualment disponibles i que, anteriorment, s’hi havien anul·lat per acomplir amb les restriccions d’aforament.

Si ets una d’aquestes persones que es va quedar sense entrades per accedir a espectacles amb entrades exhaurides com, per exemple, per gaudir d’obres de teatre com ‘El Lazarillo de Tormes’ (21 de novembre) o el concert d’El Kanka (23 d’octubre), no dubteu en entrar a les següents pàgines web i revisar l’actual venda d’entrades anticipades!

Pàgines per comprar entrades anticipades a Cornellà:

www.entradescornella.cat

http://www.auditoricornella.com

DESCOMPTES I/O ABONAMENTS ESPECIALS:

Com sempre, existeixen descomptes i abonaments especials per gaudir de la cultura a la nostra ciutat. Els més destacats són:

  • Descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada
  • S’afegeix un altre descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada amb la presentació dels següents tiquets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d’estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys i altres grups i /o col·lectius amb els quals s’estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada).
  • Abonaments flexibles:
    • Comprant en línia entrades per a un mínim de 4 espectacles, teniu la possibilitat d’obtenir fins a un 30 % de descompte.
@CulturaCornella @queferacornella @AUDITORICORN

 

Deixa un comentari