Activitats familiars Exposicions i més

Vols conèixer el projecte del comte de Bell-lloc?

Els projectes del comte de Bell-lloc, el diumenge 2 de juliol, al Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregta.

És una activitat familiar que es durà a terme el diumenge 2 de juliol, a les 12 h, i cal inscripció prèvia.

Dins de l’exposició ‘Redescobrint Can Mercader’, s’han organitzat diferents activitats complementàries i la darrera d’aquestes propostes arriba el diumenge 2 de juliol, amb una activitat familiar que presenta els projectes innovadors que el comte de Bell-lloc va desenvolupar.

Sota el títol de ‘Els increïbles projectes del comte de Bell-lloc’, el Museu Palau Mercader organitza aquesta cita familiar durant el matí del diumenge 2 de juliol, concretament a les 12 h. És una activitat adreçada a infants majors de 10 anys dirigida per Re-Crea. ÉS TOTALMENT GRATUÏTA, com totes les activitats que s’organitzen des d’aquest museu, però per l’aforament del recinte, que és limitat, cal inscripció prèvia. I des d’aquí us recomanen que us afanyeu perquè aquest tipus de propostes acostumen a omplir-se ben d’hora!

INSCRIPCIÓ: al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, o per correu electrònic a patrimonireserves@aj-cornella.cat

La proposta del misteri del comte de Bell-lloc explica la història concreta d’Arnaldo de Mercader, el tercer comte de Bell-lloc i impulsor d’un projecte revolucionari per a l’època: un modern centre de salut, en un esplèndid edifici i amb els últims tractaments terapèutics. Els assistents coneixeran com es va desenvolupar aquest centre i quins conceptes mèdics es tractaven a finals del segle XIX i inicis del XX.

VISITEU L’EXPOSICIÓ ‘REDESCOBRINT CAN MERCADER’

I, ja que esteu en el Museu, aprofiteu per visitar l’exposició que explica el paper del parc de Can Mercader en el nostre dia rere dia. És una mostra fotogràfica que contextualitza les diferents funcions d’aquest espai natural de Cornellà, amb caràcter esportiu, social, cultural i natural.

Deixa un comentari