Esports i aire lliure Petites

20 propostes familiars, gratuïtes i a l’aire lliure en els parcs de Cornellà

Moltes persones pensen que la tardor és sinònim de romandre a casa, però s’equivoquen. Tenim un clima mediterrani que ens permet gaudir del carrer, dels parcs i de les places de la ciutat durant molts mesos més després de l’estiu. I una forma divertida, en família i amb rerefons ambiental de fer-ho és per mitjà de les Jugateques ambientals.

Són espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les Jugatecambientals també disposen d’un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

En el conjunt de la zona metropolitana, hi participen moltes localitats i en el cas de Cornellà, tenim dos espais que, setmanalment, ofereixen activitats els diumenges, al matí. Són el parc de Can Mercader i el del Canal de la Infanta.

Aquí us presentem les propostes d’aquest trimestre del parc de Can Mercader:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I aquí, les propostes del parc del Canal de la Infanta:

Deixa un comentari