Activitats familiars Arts escèniques

‘Camí a l’escola’, Premi FETEN 2020

'Camí a l'escola' arriba a Cornellà de Llobregat el 21 de maig de 2023.

L’actuació serà el diumenge 21 de maig, a les 12 h, a la Sala Ramon Romagosa. El preu de l’entrada és de 5,65 €, però si es fa compra anticipada, com sempre, us podeu beneficiar de descomptes de fins al 20%.

La programació del Cornellà Escènica està arribant al seu final i porta a la Sala Ramon Romagosa l’obra infantil “Camí a l’escola”, de la companyia Campi qui Pugui. Aquesta és una de les cites més recomanades d’aquesta temporada en quant a teatre familiar perquè aquest espectacle és de primer nivell. I no és que ho diem nosaltres –que també-, sinó que compta amb reconeguts guardons, entre els quals destaca el Premi FETEN 2021 com a millor posada en escena i el Premi de la Crítica de Catalunya 2020 en la categoria de millor espectacle familiar.

‘Camí a l’escola’ és un projecte molt especial per a nosaltres i ens emociona compartir l’espectacle arreu.

“‘Camí a l’escola’ és un projecte molt especial per a nosaltres i ens emociona compartir l’espectacle arreu. Aquests reconeixements pertanyen a la feina, i sobretot a l’amor, que tots els professionals implicats han dedicat a l’espectacle”, explica la direcció d’aquesta companyia.

“Camí a l’escola” és el darrer projecte de la companyia i explica els obstacles als quals es troben tres germanes, cada dia quan marxen a l’escola. És una obra que parla de superació personal, d’integració i de les diversitats funcionals.

La fitxa tècnica:

Dirigit per: Rosa Díaz (La Rous Teatro)

Creació: Rosa Díaz, Jordi Farrés i Campi qui pugui

Composició musical: Pascal Gaigne

Escenografia: Joan Pena

Durada: 55 minuts

Edat recomanada: a partir de 5 anys

SOBRE LA COMPANYIA

Campi Qui Pugui neix l’any 2008 fruit de la passió de dues persones per crear i compartir teatre. La companyia està fundada i dirigida per l’actor Jordi Pedrós i l’actriu Cristina Garcia, formats en diferents mètodes teatrals a escoles de París, Barcelona i Lleida.

La seva experiència anterior els ha motivat a crear espectacles propis, amb espais i personatges visualment atractius que transportin a altres realitats, omplint l’imaginari d’històries entre els més petits.

Per a la companyia és important buscar els punts en comú entre tots els públics, amb un tipus d’humor i aspectes visuals que puguin arribar a diferents edats i persones de diferents orígens; despertant l’infant que portem dins. I de fet, han actuat en diferents països molt diferents, com Austràlia, Canadà, Xina, Corea del Sud, Dinamarca, Regne Unit, Alemanya, Romania…

Deixa un comentari