Arts escèniques Uncategorized

Kiki Morente, al Festival Flamenc de Catalunya

Kiki Morente és l'estrella del Festival d'Art Flamenc de Catalunya a Cornellà de Llobregat, aquest 2023.

L’actuació de Morente serà aquest dissabte 13 de maig, a les 20 h, a L’Auditori de Cornellà. Encara queden entrades disponibles, però cal afanyar-se!

El Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà continua i aquest cap de setmana ofereix el plat fort d’aquesta edició: l’actuació de Kiki Morente, a L’Auditori de Cornellà. Serà dissabte 13 de maig, a les 20 h.

DESCARREGA LA PROGRAMACIÓ

KIKI MORENTE

La gran estrella de l’edició d’aquest festival arriba el dissabte 13 de maig amb el concert de Kiki Morente. Serà a L’Auditori de Cornellà i el preu de l’entrada anticipada és de 28 euros.

José Enrique Morente Carbonell ‘Kiki Morente’ va treure el seu primer disc l’any 2017 titulat ‘Albayzín’ (el barri de Granada on va néixer) i de cante clàssic. El 2021, surt al mercat el seu segon disc “El Cante” on debuta com a compositor i escriptor d’alguns dels temes.

TAULA RODONA, DIJOUS 18 DE MAIG

El festival sempre té una part més teòrica i reflexiona i en aquesta trenta-novena edició, arriba amb la taula rodona nomenada “Homenatge a Julián Navarro El Califa: sus vivencias, nuestros recuerdos”. Es portarà a terme a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central el dijous 18 de maig, a les 19 h.

MASTERCLASS DE PASTORA GALVÁN

Com dèiem, la part teòrica i formativa és protagonista del festival i, per aquest motiu, es porta a terme la masterclassd’aquesta bailaora sevillana que ha treballat als EUA amb la Companyia de Teatre Flamenc de San Francisco. Aquesta sessió està prevista per al divendres 19 de maig, a les 19 h, a l’Escola de Flamenc de Paca García. És gratuït, però cal reservar places a través del 637 080 677

ACTUACIÓ DOBLE

Sandra Carrasco & David de Arahal i Julián Estrada & Manuel Silveria actuaran en aquest festival el mateix dia. Aquesta cita musical es podrà gaudir el dissabte 20 de maig, a les 20 h, a l’auditori de Sant Ildefons. El preu de l’entrada anticipada és de 5,09 €.

‘LAS ACADEMIAS BAILAN’

Un clàssic del Festival Flamenc de Catalunya a Cornellà són les actuacions de les acadèmies de ball de la ciutat. Enguany, aquesta cita està prevista per al diumenge 21 de maig, a les 12 h, a la plaça del Pilar. Actuaran els següents quadres de ball: Associació Andalusa Hijos de Almáchar, Centre Andalús Blas Infante de Cornellà i l’Acadèmia de Ball Flamenc Paca García. Estarà presentat per José María Flores.

DARRERES CITES

El Pele & Niño Seve i Costi ‘El chato’ actuaran a l’auditori de Sant Ildefons, el dissabte 27 de maig, a les 20 h. Aquestes actuacions tancaran el certamen d’enguany. L’entrada té un preu de 5,09 euros, si es fa de manera anticipada.

Deixa un comentari