Activitats familiars Cultura en familia

Cap de setmana molt familiar dins de la programació del Cornellà Escènica!

Després de la celebració del Festival Internacional de Pallassos i després del cap de setmana de Castanyada i de Halloween, continuen les propostes familiars a la ciutat, en aquest cas, incloses en la programació del Cornellà Escènica. D’una banda, gaudirem de l’espectacle “Sabates vermelles”, a l’Auditori de Sant Ildefons, a les 12 h; i de l’altra, l’Auditori de Cornellà presenta el concert de El Pot Petit (entrades exhaurides). Les dues propostes són el mateix dia, diumenge 6 de novembre, en horari de matí i de tarda. A continuació, t’ho expliquem tot!

“Sabates vermelles”, de la companyia Sifó

És un espectacle adreçat a majors de 5 anys centrat en una escala, unes sabates vermelles, un acordió i dues dones. Amb la música, la paraula i el gest conten la història d’una nena pobra però lliure que un dia va a parar a una casa benestant. Així la nena creix deixant enrere la misèria en què vivia, però aviat veu com la comoditat i la seguretat tenen el preu d’un estricte control sobre allò que ha de ser i fer. L’alegria s’esvaeix, fins que un dia… fuig per recuperar la seva vida arrelada, alegre i feliç.

 

 

 

El Pot Petit

El Pot Petit és un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar, que fa servir un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produint espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. Les seves cançons i espectacles, juntament amb vídeos i contes il·lustrats, donen forma a l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

Les entrades d’aquest concert es van exhaurir ràpidament i és una de les bandes més conegudes per al públic familiar de Catalunya. De fet, L’Auditori de Cornellà va habilitar dos passis, diumenge 6 de novembre, a les 12 h i a les 17 h, que igualment, es van omplir ràpidament.

 

Les persones que vulguin comprar entrades per a l’espectacle “Sabates vermelles”, poden beneficiar-se de descomptes per la compra anticipada a través de www.entradescornella.cat

Deixa un comentari