Arts escèniques Música Teatre i arts

Concert de Xarim Aresté, aquest dissabte, a la Sala Ramon Romagosa

La programació de tardor del Cornellà Escènica ens porta aquest dissabte el cantant, poeta, pintor i guitarrista Xarim Aresté. L’artista presenta el seu darrer treball “Mercuri” i fa un repàs a la seva trajectòria musical, iniciada oficialment al 2013 amb el disc “Lladregots”. El concert comença a les 22 h, a la Sala Ramon Romagosa, i les entrades estan disponibles a www.entradescornella.cat. Ja sabeu que si feu compra anticipada, podeu beneficiar-vos d’un descompte del 10%, al qual es poden sumar més bonificacions per tenir el carnet d’estudiants, de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, ser jove o jubilat, i un llarg etcètera.

El concert d’aquest dissabte és un dels més íntims i personals de la programació d’aquesta tardor a Cornellà. Aresté és un jove músic català. Amb 13 anys, va crear Ratera, una banda de punk i va encetar diferents projectes musicals fins a començar la seva carrera en solitari.

 

“A La rosada” (2015), “Polinèsies” (2017), “Groc” (ep DE 2018) i “Mercuri” (2020) són els seus treballs. La guitarra és la gran protagonista, acompanyada de la seva veu més tímida.

Aquest és un pla perfecte per gaudir en parella d’una nit de dissabte íntima i personal. Us ho recomanem!

Deixa un comentari