Conferències

Gran Diada Castellera, aquest diumenge, a la plaça de l’Església

Els camises liles celebren aquest diumenge 6 de novembre, a les 12 h, la 32a Diada Castellera, a la plaça de l’Església. Els Castellers de Cornellà comptaran amb els Castellers d’Esplugues i els del barri de la Sagrada Família de Barcelona per a fer aquesta mostra de colles i de pilars. Una mica abans, però, s’organitza una cercavila, que començarà a les 11 h des del local dels Castellers (situat al barri del Pedró) fins a la plaça de la vila per fer més emocionant aquesta trobada.

La Diada Castellera és un dels esdeveniments més importants de la temporada per a la colla cornellanenca i per aquesta raó, han organitzat una agenda d’actes relacionada amb la cita del diumenge. Els primers són dos assajos oberts, dimecres 2 i divendres 4 de novembre. Precisament, l’assaig del divendres 4 és un dels més rellevants perquè en finalitzar, hi haurà un concert de Jaume Barri. L’assaig del divendres comença a les 20 h per a la canalla i a les 21 h, el general.

I dissabte 5 de novembre, s’organitza la 32a Vigília de la Diada, a les 17.30 h, a la plaça de l’Splau. A l’acabar, hi haurà un sopar de germanor al local dels Castellers.

 

 

Deixa un comentari