Activitats familiars

Celebrem el Dia de les Matemàtiques!

Cornellà commemora el Dia Internacional de les Matemàtiques.

La festa serà aquest diumenge 12 de març, a partir de les 10 h, a la zona del parc de Can Mercader més propera amb el Museu de les Matemàtiques de Catalunya.

El Museu de Matemàtiques de Catalunya celebra aquest diumenge 12 de març, el dia Pi que és el Dia Internacional de les Matemàtiques, amb una festa a l’aire lliure, al parc de Can Mercader. L’activitat està prevista que comenci cap a les 10 h i acabarà al voltant de les 14 h. Per assistir, es recomana fer una confirmació, a través de http://tiquets.mmaca.cat

Una de les activitats més divertides del Dia Internacional de les Matemàtiques, a Cornellà.

El 14 de març, que en molts llocs del món s’escriu 3/14, es commemoració el dia Pi o, cosa que és el mateix, el Dia Internacional de les Matemàtiques i el nostre museu ho celebra, com no podria ser d’altra manera, amb diferents activitats relacionades amb aquesta ciència exacta.

Tenint en compte que el 14 de març és dimarts, el Museu ha avançat dos dies aquesta celebració i organitzarà la festa el diumenge més proper. D’aquesta manera, durant to el matí, la zona del parc Can Mercader més propera al Palau, que és on està situat físicament el Museu de les Matemàtiques, s’omplirà de materials per vincular aquesta ciència a la nostra vida més quotidiana i mostrar com els números poden ser molt divertits per gaudir en família!

És un dia en què el parc s’omple de famílies.

Aquesta festa està pensada per a tots els públics i per a infants de totes les edats, ja que el Museu disposa de materials, activitats i documentació que s’adapta a les diferents etapes educatives. Els més petits, per tant, també podran gaudir, per exemple, de materials de fusta, per apilar o construir (activitats que també estan vinculades amb les matemàtiques).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari