Arts escèniques

“Filar”, un espectacle de dansa familiar

Antonella d'Ascenzi actua a Cornellà, amb Filar

Serà diumenge 12 de març, a les 12 h, a l’Auditori Sant Ildefons. És un espectacle familiar inclòs en el Dansa Metropolitana.

Aquest diumenge, l’Auditori Sant Ildefons presenta el primer dels espectacles inclosos en la programació del festival Dansa Metropolitana, que se celebra del 9 al 26 de març a 12 municipis de l’Àrea Metropolitana. Podeu consultar tota la programació del festival a: www.dansametropolitana.cat

El preu d’aquest espectacle és de 5,65 euros

Es tracta de “Filar”, quan la dansa i la poesia visual filen històries que transcorren al llarg d’un fil. Aquesta proposta cultural és una peça de dansa que parla sobre com podem tornar a construir una comunitat i sentir com vivim en una xarxa de fils invisibles. Per a la seva creadora, Antonella D’Ascenzi, els fils creen una connexió invisible, ens uneixen amb les nostres famílies, amb els nostres amics o amb les persones amb qui compartim camins. Els fils mantenen la connexió en la distància.

Qui és Antonella D’Ascenzi?

Antonella d’Ascenzi, durant un dels seus espectacles.

És una creadora italiana de dansa i de teatre visual, establerta a Catalunya des del 2010, que desenvolupa el seu projecte escènic tant per a públics familiars com per a adults, creant diàlegs amb el cos, els objectes i les imatges.

Ha estat convidada a projectes com Park in Progress del Pépinières européennes de Création, al Teatre Victoria Eugenia de Donostia, al Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius (2017 i 2019), al Fòrum REGIO-Marionette de Vergèze a França, a FiraTàrrega, a Fira de titelles de Lleida i a la Mostra d’Igualada, entre d’altres.

Fitxa artística:

Autoria, direcció, interpretació i realització d’objectes i titelles: Antonella D’Ascenzi – Música: Adrián Berenguer – Audiovisual: Guillem Muñoz – Vestuari: Cristina Robledillo – Disseny d’il·luminació: Elena Piscitilli – Fotografia: Carles Decors – Assessorament de dansa i mapatge en viu: Toni Mira – Assessorament de manipulació de titelles i objectes: Damiano Privitera – Distribució: Fani Benages – Hi col·labora: LaSala Miguel Hernández de Sabadell, Can Gassol Centre de Residències Artístiques de Mataró, Sala Melmac de la Cia. Mar Gómez, Circuit CLAPS (Itàlia) – Hi dona suport: Beca #SOSCultura de la Fundació Carulla, Beca Agita de l’Ajuntament de Figueres, Beca de Recerca i Innovació de l’OSIC – Generalitat de Catalunya, Institut Internacional de la Titella de Fils de Charleville-Mézièrs (França), Beca de Creació de la TTP, Progetto CANTIERE del Festival Incanti (Itàlia), del Departament de Cultura i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Institut Ramon Llull i Programa PICE – Acción Cultural Española.

INSTAGRAM: @dansametropolitana
FACEBOOK: @dansametropolitana
TWITTER: @DansaMetropol_
YOUTUBE: Dansa Metropolitana

Deixa un comentari