Arts escèniques

El verbo odiado, en concert

El verbo odiado, en portada

El preu de l’entrada són 10,17 euros, però amb la compra anticipada es pot reduir un 20%

La programació del Cornellà Escènica avança i arribem gairebé a la meitat de l’agenda d’hivern-primavera d’aquest 2023 amb el concert de El Verbo Odiado. Serà dissabte 18 de març, a la Sala Ramon Romagosa, a les 22 h.

Les entrades encara estan disponibles a través del web www.entradescornella.cat. Com sempre, si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes de fins al 20%.

La banda manya ha publicat el seu nou disc titulat “El último homenaje”, que continua amb els seus temes amb cor folk, però afegint un cos musical que mostra les seves influències pel Pumky, Radiohead, Standstill, los Band of horses más heterodoxas o Los Planetas más soñadores.

Sobre ‘El verbo odiado’

La banda neix a Osca, com sembla que no podia ser d’una altra forma, a la tardor de 2012 amb un projecte personal de folk intimista creat per Jorge Pérez en el seu dormitori. Amb el pas dels anys , el projecte va anar guanyant en electricitat i intensitat sense perdre delicadesa sumant els guitarristes Jorge Moreno i Adrián Mored, el bateria Juan Ramón Plaza i el baixista José Ibáñez, arribant a ser nominats en els Premis Aragonesos de la Música en la categoria de millor EP autoeditat i aconseguint telonear a bandes com L’Habitació Vermella o McEnroe.

Deixa un comentari