Conferències

Reserva la teva entrada per al ‘Fem esport’

'Fem esport', a Cornellà de Llobregat.

La commemoració del 8M aquest any compta amb una cerimònia per destacar la trajectòria de l’esport femení a Cornellà, presentat per Olga Viza.

Els actes de commemoració del Dia de la Dona Treballadora continuen. Aquest dimecres 8 de març és el dia més important de la programació, perquè es durà a terme la lectura del manifest, a les 12 h, a la plaça de l’Església, amb l’actuació de Paula Rodríguez, guanyadora de la segona edició de La Veu Cornellà, i d’Òscar Larios. Aquest és un acte organitzat pel Consell Municipal de la Dona i per l’Ajuntament de Cornellà.

L’equip femení de voleibol de Cornellà.

Però més enllà d’aquesta cita, aquest any hi ha una altra cita destacada i és la cerimònia “Fem esport”. Es portarà a terme dijous 16 de març, a les 19 h, a L’Auditori de Cornellà. És un acte totalment gratuït, però que té un aforament limitat i per aquesta raó, cal confirmar l’assistència a través de:

igualtat@aj-cornella.cat

93 474 28 41

Aquesta cerimònia és un reconeixement a l’esport femení a la nostra ciutat, fent un repàs dels principals clubs esportius locals que han impulsat les competicions femenines en les seves disciplines i que, actualment, han esdevingut tot un referent en l’esport femení. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Cornellà i compta amb la col·laboració de l’Associació Dones Periodistes de Catalunya. De fet, estarà presentada per Olga Viza, una periodista referent en l’esport.

Però, més enllà d’aquest acte, hi ha tota una extensa programació relacionada amb el 8M que podeu consultar aquí:

Afegeix un comentari

Deixa un comentari