Activitats familiars Corpus (Festa major)

El Trivial del Corpus

Engeguem un concurs Trivial sobre la nostra festa major a Cornellà de Llobregat.

Durant aquesta setmana de Corpus, dimarts 6 i dijous 8 de juny, penjarem a les històries del nostre compte d’Instagram sis preguntes relacionades amb la festa major. Entre els guanyadors, es sortejarà un abonament familiar del Cornellà Escènica i un sopar per a dues persones, amb la col·laboració del Cornellà compra a casa.

Volem saber quant sabeu de la nostra festa major amb preguntes variades que, d’acord amb el joc de taula tradicional, estarà dividit per colors i per temàtiques. Per exemple, la porció rosa estarà vinculada a temes d’entreteniment o de cultura popular i la de color groc, a la història del Corpus. Per guanyar el Trivial, cal respondre correctament les sis preguntes.

El concurs es portarà a terme a través del nostre compte d’Instagram i entre els perfils guanyadors, es sortejarà un abonament per a la temporada setembre-desembre del Cornellà Escènica del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà i un sopar per a dues persones en el restaurant Kualexu, gentilesa del Cornellà compra a casa.

*Val a dir que l’abonament de la temporada s’adaptarà al tipus de família de la persona guanyadora, de manera que pot ser individual, per a dues, tres o fins a quatre persones.

Es faran dues edicions del Trivial i en cadascuna d’elles, hi haurà una persona guanyadora que rebrà les entrades i el sopar. La primera, es publicarà a les històries d’Instagram el dimarts 6 de juny, a les 12 h, i la segona es farà pública el dijous 8 de juny, també a partir de les 12 h.

IMPORTANT: Els interessats podran participar durant les 24 hores que durarà activa la història. Passat aquest temps, es guardarà en destacats, però ja fora de termini. El guanyador/a de cada edició es publicarà una hora després de tancar el concurs.

En resum, què heu de fer per participar al Trivial del Corpus i guanyar el súper premi?

  1. Seguir el nostre compte del @queferacornella a Instagram
  2. Contestar CORRECTAMENT totes les preguntes del Trivial que estarà actiu a la nostra història
  3. Entre els guanyadors/es, es sortejaran els premis.

Deixa un comentari