Esports i aire lliure

Festes al Pedró!

El barri Pedró de Cornellà celebra les seves festes, 2023.

Del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d’octubre, aquest barri celebra les seves festes amb una variada oferta de propostes per a totes les edats.

El Pedró celebra les seves festes de barri aquest cap de setmana, coincidint, com és habitual, amb la commemoració del seu padró Sant Miquel (29 de setembre). D’aquesta manera, durant tot aquest cap de setmana, del 29 de setembre a l’1 d’octubre, hi haurà diferents propostes lúdiques per a totes les edats. L’objectiu no és un altre que presentar la varietat associativa d’aquest districte i donar a conèixer la diversitat de propostes d’oci i de cultura que es poden gaudir en aquesta zona de Cornellà.

Les activitats són organitzades per les entitats que conformen la Comissió de Festes, que són: l’Associació de Veïns de Barri Padró, l’Orfeó Catalònia, Foment de Cultura Popular de Cornellà, Peña Los Aficionaos, Hermandad de Nuestra Señora del Rocío, Cofradía Cristo de la Buena Muerte, Castellers de Cornellà, Diables de Cornellà, Factoria de Foc i la Parròquia de Sant Miquel.

Totes les propostes es concentren, majoritàriament, entre la plaça del Pallars i del Trinquis. El tret de sortida oficial de les festes d’aquest barri –un dels més actius i participatius de la nostra localitat- serà el correfoc infantil amb Diablets de Cua i els Diables de Cornellà i, tot seguit, continuarà el correfoc adult, amb els Diables de Cua, els Diables de Cornellà i la Factoria de Foc de Cornellà. Tot plegat serà divendres 29, a partir de les 20.30 h, des de la plaça del Trinquis.

Dissabte començarà amb activitats i tallers familiars, d’11.30 a 13.30 h, -amb una cercavila, a les 12 h-, i seguirà amb el dinar de germanor (de 14 a 16.30 h), actuacions infantils i la gran cercavila (19 h), que començarà a la plaça del Pallars amb Gegants de Cornellà, acompanyats de les colles de Foment: Gralles i Tabals, Drac d’aigua, Tabals de Cua; i Tam Tam Llops.

I, finalment, diumenge, la celebració acaba una botifarra popular (11 h) i havaneres i focs artificials, a partir de les 19.30 h, a la plaça del Pallars.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari