Arts escèniques

La temporada familiar del Cornellà Escènica comença amb “El fil vermell”

"El fil vermell", diumenge 5 de febrer, a l'auditori de Sant Ildefons

La temporada familiar del Cornellà Escènica comença a l’auditori de Sant Ildefons el proper diumenge 5 de febrer amb l’obra de teatre “El fil vermell”, de la companyia Tutatis. Encara hi ha entrades disponibles a través del web www.entradescornella.cat  https://entradescornella.cat/el-fil-vermell-2/

Aquesta representació teatral s’adreça a infants a partir de dos anys i estarà inspirada en la llegenda del fil vermell, que explica els nexes que ens uneixen i que serveix per tractar la por a la separació dels més petits.

La cita cultural del proper 5 de febrer és un espectacle de titelles, de música i de projeccions. L’obra comença a l’inici d’un d’aquests fils i, juntament amb els personatges, els assistents viatjaran a través d’ell i coneixeran les diferents connexions que configuren la xarxa que ens sosté a nivell emocional.  

Aquest espectacle està pensat per ajudar a treballar l’angoixa per separació, sobretot en aquells moments en els quals els infants s’han d’allunyar dels seus familiars. També serveix per superar el període d’adaptació i facilitarà als més petits la comprensió dels vincles emocionals.

La companyia Tutatis és una distribuïdora i productora amb més de 30 anys d’experiència especialitzada en la creació de teatre de carrer, espectacles de teatre familiar, gestió d’esdeveniments (cavalcades de reis, festes majors, esdeveniments per a empreses) i muntatge de programacions a mida per a tota mena de col·lectius. A través de diferents companyies de teatre familiar, de carrer i animacions, els seus espectacles han aconseguit prestigi i reconeixement en el territori espanyol i internacional; amb premis a FETEN, Aalborg o Gaukler Festung. Per tot plegat, aquesta és una de les obres més recomanables de la temporada cultural de Cornellà.

Dades a recordar:

Quan: diumenge 5 de febrer

Hora: 12 h

Lloc: Auditori de Sant Ildefons

Compra d’entrades: www.entradescornella.cat

Preu de la compra anticipada: 4,52 €

Afegeix un comentari

Deixa un comentari