Activitats familiars Esports i aire lliure Uncategorized

Les festes de barri comencen a la Fontsanta-Fatjó i Suris!

Comencen les festes de barri a Cornellà de Llobregat amb la Fontsanta-Fatjó, del 5 al 7 de maig de 2023.

La presentació de la Festa de barri de la Fontsanta-Fatjó tindrà lloc el 4 de maig, a les 13 h, al Citilab.

Quan arriba el mes de maig, el barri de la Fontsanta-Fatjó s’engalana per celebrar la seva Festa de barri, organitzada per l’Associació de Veïns Fontsanta-Fatjó i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. Serà del 5 al 7 de maig amb les activitats més tradicionals d’aquesta zona de Cornellà.

Divendres, 5 de maig

Durant el lliurament de premis de l’Associació de Veïns.

Les celebracions començaran divendres 5 de maig, a les 9 h, amb coets per despertar amb alegria i ja, a la tarda, a partir de les 19 h, hi haurà animació amb la Xaranga Sarau, ball dels correfocs dels Diables de Cua (20.30 h) i a la nit, a partir de les 22.30 h, discoteca mòbil per a totes les edats.

Dissabte, 6 de maig

Inflables per als més petits.

Dissabte 6, és el gran dia de la Festa del barri Fontsanta-Fatjó i Suris, amb activitats que es duran a terme des de les 9 h i fins a les ben entrada la nit. Els coets tornaran a despertar el veïnat i, des d’aleshores, hi haurà: xocolatada, bicicletada familiar (10 h, des de la plaça de Gandesa), gimcanes, botifarrada (12 h, al parc del Canal de la Infanta) i tallers per als més petits al passatge de Fatjó i al carrer de Montserrat Roig. A partir de les 18.30 h, la Cornellà Band actuarà per tot el barri, oferint un recital amb els músics de la Societat Coral La Unió i, a les 19 h, es lliuraran els premis de l’Associació de Veïns. El dia finalitzarà amb l’orquestra Chocolat, a les 22.30 h, al parc del Canal de la Infanta.

Diumenge, 7 de maig

Les havaneres i el rom cremat tanquen les festes de la Fontsanta-Fatjó d’aquest any.

I diumenge, el darrer dia de la Festa del barri, els coets despertaran el barri per darrera vegada aquest any i a les 11 h, es durà a terme l’11è Torneig de la mare d’escacs, al parc del Canal de la Infanta. Al llarg del matí, els més petits podran gaudir d’inflables, al passatge Fatjó.

A les 11:20 h, el parc del Canal de la Infanta acollirà diferents actuacions de ball de les associacions Juana de Arco, La Segarra i San Isidro Labrador. També participaran quadres de ball de fora de Cornellà. A les 14 h, hi haurà un estofat de carn (al passatge Fatjó) i, ja a la tarda com a traca final, havaneres i rom cremat i a les 22 h, castells de focs.

A més d’aquests actes de la Festa de barri, l’associació de veïns també organitzarà la revetlla de Sant Joan.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb la mateixa associació de veïns, a través del 93 474 19 75 o per correu electrònic, a aavvff@hotmail.es

Deixa un comentari