Arts escèniques Uncategorized

6 espectacles espectaculars al maig

Versió del Rei Lleó a L'Auditori de Cornellà de Llobregat.

Consulta l’agenda de la recta final de la programació del Cornellà Escènica i aprofita els descomptes de la compra anticipada.

El 27 de maig, finalitza la programació del Cornellà Escènica gener-maig 2023 amb una actuació gratuïta, a la plaça de la Sardana. Però, més enllà d’aquesta cita, abans passaran pels escenaris de la ciutat diferents grups i companyies de primer nivell que encara tenen entrades disponibles.

ABBA – The new experiencie

Arriba a Cornellà, aquest tribut a l’emblemàtic grup de pop que va marcar la música dels ’70 i ’80. Amb les seves melodies enganxoses, com Mamma Mia o Dancing Queen, els assistents gaudiran d’allò més amb aquesta cita musical i teatral a L’Auditori de Cornellà, dissabte 6 de maig, a les 20 h.

ENTRADES EXHAURIDES

DE SIMBA A KIARA

L’Auditori de Cornellà acollirà el proper diumenge 7 de maig, a les 17 h, aquest espectacle, que és un tribut al Rei Lleó i que incorpora els temes més emblemàtics d’aquesta pel·lícula. En aquests moments, ja són poques les entrades disponibles, però cal tenir en compte que totes les butaques de L’Auditori tenen 100% de visilitat.

COMPRA L’ENTRADA: PREU 16 € (a partir de 3 anys)

KIKI MORENTE

Dins del 39è Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà, arriba l’artista a l’escenari de L’Auditori el dissabte 13 de maig, a partir de les 20 h.

Després del seu debut discogràfic amb ‘Albaycín’, el petit dels Morente (fill del gran cantaor Enrique Morente i de la bailaora Aurora Carbonell i germà d’Estrella i Soleá) ara s’atreveix a investigar i a experimentar acompanyat de sons electrònics, encara que també per guitarra flamenca o pel mateix silenci. En aquest projecte es barregen allò clàssic amb allò contemporani, allò antic amb allò nou, aconseguint un estil únic i innovador.

COMPRA L’ENTRADA: PREU ANTICIPAT DE 28 €

L’AMIC RETROBAT

L’espectacle de la companyia Magnètica Management arriba a la Sala Ramon Romagosa, el diumenge 14 de maig, a les 19 h. Quim Àvila i Joan Amargós es fiquen a la pell de dos amics molt diferents durant l’arribada al poder de Hitler. Les seves diferències en plena ebullició de la ideologia nazi trencarà una amistat entre dos amics d’escola.

COMPRA L’ENTRADA: PREU 11,30 €

CAMÍ A L’ESCOLA – Espectacle familiar

També a la Sala Ramon Romagosa, la companyia Campi Qui Pugui explica la història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Està pensada per a infants a partir de 5 anys. Serà el diumenge 21 de maig, a les 12 h, a la Sala Ramon Romagosa.

COMPRA L’ENTRADA: PREU 5,65 €

CLOENDA DEL CORNELLÀ ESCÈNICA

Com sempre, la programació del Cornellà Escènica finalitza amb una gran festa GRATUÏTA. Aquest any serà el dissabte 27 de maig, a les 21 h, a la plaça de la Sardana amb The Gramophone Allstars Big Band. El grup, inspirat en el llegat de la llegendària banda jamaicana The Skatalites, oferiran una actuació majoritàriament instrumental on diversos membres signen composicions i arranjaments originals.

ACTUACIÓ GRATUÏTA

Afegeix un comentari

Deixa un comentari