Festival i fires resto

PARTICIPA A LA ‘FIRA DE LA SOLIDARITAT 2021’, SOBRE ELS EFECTES DEL CANVI CLIMÀTIC

Del 15 al 31 d’octubre, es porta a terme la XXI Fira de la Solidaritat amb l’objectiu de crear un espai de reflexió sobre el canvi climàtic i els seus efectes vers les persones. Seguint aquesta línia, podrem gaudir de diverses exposicions que es poden visitar a diferents equipaments municipals. Una de les cites més destacades serà dissabte 23 d’octubre, amb la celebració de la Mostra de la Solidaritat. Aquesta trobada compta amb la participació de les entitats de solidaritat i de cooperació de Cornellà, que juntament amb altres entitats  i ONG d’arreu del territori, explicaran els projectes que desenvolupen arreu del món. La Mostra d’entitats solidàries de Cornellà es porta a terme a la plaça de Catalunya, dissabte, de 17.30 a 20.30 h.

  • Exposició “Mujeres que alimentan el mundo”, de l’associació Entrepobles. Del 15 al 31 d’octubre, a l’Auditori de Sant Ildefons.
  • Exposició “Viure defensant drets”, de l’ONG Brigadas Internacionales de Paz. Es podrà visitar 15 al 31 d’octubre al Centre Cívic de Sant Ildefons.
  • Exposició “L’altra lluita contra el canvi climàtic”, realitzada per CENEAM. Estarà a partir del 21 al 27 d’octubre a la Biblioteca Central.
  • Exposició “Un món ofegat pel plàstic”, de la Fundació Vidas Sostenibles. Es podrà visitar a partir del 21 al 31 d’octubre a la Biblioteca Marta Mata.
  • Mostra d’entitats solidàries de Cornellà. Està prevista pel dissabte 23 d’octubre, de 17:30 h a 20.30 h, a la plaça de Catalunya.
  • Gimcana solidària, del 15 al 31 d’octubre

GIMCANA SOLIDÀRIA

Participa en família, amb les teves amistats o tu sol/a a la gimcana de la Fira de la Solidaritat.

Com s’hi pot participar?
1. Inscriu-te a la pàgina web de la Gimcana Solidària: https://gimcana.cornelladellobregat.eu/
2. Busca les 7 torretes repartides per la ciutat i llegeix el seu QR per fer la prova.
3. Realitza la prova del QR i passa a la següent, no hi ha cap ordre establert.
4. Completa al menys 5 de les 7 proves i podràs aconseguir diversos obsequis que ajudaran a preservar el medi ambient.

 

 

 

CUINA DE LA SOLIDARITAT

Durant el període de la Fira de la Solidaritat es penjaran vídeos de receptes de cuines del món al YouTube de la Xarxa Centres Cívics Cornellà amb la participació de les entitats: Asociación de Ciencia y Tecnologia Astrolabio, Cornellà Solidari i Kawral Sukabe, Lluita contra la pobresa. Suscribiu-vos al canal i no us perdeu els plats que ens han preparat.

 

Deixa un comentari