Exposicions i més

Una capbussada a les biblioteques

L'estiu a les biblioteques de Cornellà de Llobregat aquest 2023.

Les biblioteques municipals tenen horaris especials durant l’estiu i han preparat una programació especial orientada, principalment, als més petits per oferir alternatives d’oci cultural i GRATUÏT durant les vacances escolars.

Entre el 15 de juny i el 15 de setembre, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ofereix un servei diferent, amb horaris i activitats especials d’estiu. Durant aquest temps, destaca especialment l’oferta d’activitats per als més petits, amb una programació de jocs de taula, de ciències i de contes en anglès. Són propostes totalment gratuïtes que, en la majoria dels casos, no requereixen inscripció.

També hi ha propostes per als adults i, com sempre, ofereixen recomanacions de lectures perquè l’estiu acostuma a ser una època tranquil·la per a moltes persones i aprofiten aquest temps per llegir i consumir literatura.

HORARI EXCLUSIVAMENT DE TARDA DE DILLUNS A DIVENDRES

Del 15 de juny i el 15 de setembre, les biblioteques municipals tenen horaris especials i només funcionaran la de Sant Ildefons, la Central i la Marta Mata en horari de tarda, de 15.30 a 20.30 h, de dilluns a divendres. Durant els mesos de juliol i d’agost, les biblioteques Clara Campoamor i Teresa Pàmies romandran tancades.

ACTIVITATS ESPECIALS

Com dèiem, aquest estiu hi ha un bon grapat de propostes per al públic familiar: jocs per divertir-nos i posar a prova el nostre enginy, tallers, contes i fins i tot alguna activitat en anglès!

Les cites més properes són: ‘Cuinem en anglès’, el dimarts 27 de juny, a les 18 h, a la Marta Mata; la primera sessió de ‘Tardes de jocs de taula’, a la Biblioteca Sant Ildefons, tots els dilluns, a partir de les 18 h; Storytime for babies, dimarts 4 de juliol, a les 18 h, a la Marta Mata; i el Joc de busca i troba literari, a la Biblioteca Sant Ildefons, el dimecres 5 de juliol, a les 18 h.

El públic adult també té activitats concretes. Les més properes són un taller de criança i família, dijous 29 de juny, a les 18 h, a la Biblioteca Central; i una xerrada sobre la Guerra Civil Espanyola, el dimecres 5 de juliol, a les 18.30 h, també a la Central.

Consulteu tota la programació en el web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Cornellà.

A més, recordeu, les biblioteques municipals són Refugis climàtics durant l’estiu, juntament amb altres equipaments municipals.

Deixa un comentari