Festes de barri Festival i fires

El Centre celebra les seves festes de barri, del 6 al 9 d’octubre!

Durant els mesos de setembre i d’octubre, els barris que encara no han celebrat les seves festes de barri durant la primavera, tenen les seves festivitats pròpies, abans que comenci el fred. Després de les festes de la Gavarra i del Pedró, ara és el torn del Centre i des del dijous 6 fins al diumenge 9 d’octubre, hi haurà activitats per a grans i petits en els seus carrers i places, concentrades, en la seva majoria, al camp de les Aigües.

L’Associació de Veïns del Casc Antic és la responsable d’organitzar aquesta festivitat i compta amb dues activitats tradicionals: la plantada de l’arbre de la tardor i la missa de la Verge del Roser.

La Plantada de l’arbre de la tardor està previst que es realitzi divendres 7 d’octubre, a les 20.30 h, al camp de les Aigües. L’arbre és una donació de l’Ajuntament de Cornellà.

Pel que fa a la segona activitat tradicional, que és la missa en honor a la Verge del Roser, patrona del barri, serà diumenge 9 d’octubre, a les 12 h, a l’església de Santa Maria. Aquesta missa també compta amb una ofrena floral i l’actuació de la Coral Àuria.

Més enllà d’aquestes dues activitats, de divendres a diumenge hi haurà una vintena de propostes entre cercavila pels carrers del barri (divendres, a les 19 h), una botifarrada popular (divendres, a les 21 h); un torneig de petanca (dissabte, a les 9 h), degustació de sardines (dissabte, a les 13.30 h), exhibició de balls tradicionals i culturals (dissabte, a les 18 h), i xocolatada (dissabte, a les 23 h); a més d’havaneres i rom cremat (diumenge, a partir de les 19 h). Totes aquestes propostes enumerades anteriorment es porten a terme al camp de les Aigües.

Podeu consultar el programa de les festes sencer, aquí.

Deixa un comentari